Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

17_H NOEMBRH



17_νοεμβρη.. αποκατάσταση της δημοκρατίας, έφυγαν οι κακοί, και υποτίθεται ότι ήρθαν οι καλοί, οι Aποκατάστατες της δημοκρατίας διότι κατά τα λεγόμενα οι πρώην φασίστες προδώσαν τη χώρα , εξαπάτησαν την δημοκρατία, εξόρισαν κόσμο επειδή είχαν ιδανικά και πιστεύω..Τι όμως από όλα αυτά είναι αλήθεια?? Αποκαταστάθηκε πραγματικά η δημοκρατία/?? Η εισήρθε η πραγματική τυραννία που χρόνο, με το χρόνο, έκαναν όλο και ποιο χειρότερη αυτή τη χώρα?Δυστυχως ναι..παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή κάτω από της ερπύστριες τον τανκς, βρήκαν αυτοί οι δήθεν αποκατάστατες της δημοκρατίας να εκμεταλλευτούν , και σήμερα να τους βλέπουμε στα έδρανα της βουλής όπου έχουν καταντήσει μια χώρα σε άθλια κατασταση.Για ποιους να πρωτομιλήσουμε ,και ποιους να πρώτο δείξουμε και να φωτογραφίσουμε για την αθλιότητα τους??? Όλοι τους είναι τρισάθλιοι, προδότες ,που έχουν το θράσος να πηγαίνουν στην μεγάλη αυτή γιορτή και να καταθέτουν στεφάνι, προς τους πεσόντες, και να βγάζουν λόγο περί δημοκρατίας..Ακόμα και ο μεγάλος κουμουνιστής ΜΙΚΥΣ ΘΕΩΔΟΡΑΚΗΣ που κάθε τόσο βγαίνει σε κανάλια , ραδιόφωνα προσπαθώντας α περάσει την κουμμουνιστική του ιδέα, τα κουμμουνιστικά του ιδανικά, ξεπουλήθηκε στον τότε πρωθυπουργό Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ αποδεχοντας τον τίτλο του επιτίμου προέδρου της νέας δημοκρατίας, και οι τότε αλλά και οι σημερινοί κουμουνιστές αντί να τον πάρουν με τις κλωτσιές που πούλησε ένα τόσο αγωνιστικό κόμμα , τον έχουν και τον προσκυνούν..

Αλλά δυστυχώς η κομματικές ταμπέλες, και η πώρωση που έχουν τόσο βαθιά μέσα τους δεν τους αφήνουν να κοιτάξουν ποιο βαθιά , μιλούν για δημοκρατία αλλά ποια δημοκρατία δεν μας εξήγησαν, ποτέ δεν μου είπε κανείς από όλους αυτούς τους δοσίλογους τι είναι δημοκρατία, διότι όταν πας ενάντια στα πιστεύω τα δικά τους αρχίζουν οι ύβρις, οι τσακωμοί, οι δεξιοί , λένε τους πασοκους πρασινοφρουρούς, και ότι είναι εκείνοι που διέλυσαν αυτό το κράτος, έρχονται μετά οι πασοκοι, ααααα οι φασίστες φταίνε , αυτοί έφαγαν και λεηλάτησαν το κράτος, και πάει λέγοντας η δουλειά, ο ένας ρίχνει τα βάρη στο άλλον, πέφτουν η ψιλές φάπες και οι μαλακες οι κυβερνητικοί περνούν στη βουλή μέσα νομοσχέδια που καταρρακώνουν το κράτος, και εμείς οι μαλακες έξω ψάχνουμε να βρούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί προδότες, ακόμα και οι κουμουνιστές που το παίζουν ως προστάτες αυτών των δικαιωμάτων μας, και αυτοί μέσα σε αυτό το παιχνίδι είναι .Η μήπως δεν είναι έτσι?? Αν κοιτάξουμε μέσα από το χώρο της εθελ θα δούμε πόσοι είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται συνάδελφους που ανήκουν στον χώρο του ΚΚΕ μεταφέροντας κουμμουνιστικές ιδέες ,ενώ αυτοί έχουν απαλλαγές από την εργασία τους δε εργάζονται πληρώνονται από τα πόδια αυτόν των ανθρώπων και από τα δικά μας,, είναι αυτό που έλεγε ο συχωρεμένος ο ηθοποιός και μετά θα( καθομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι………) η δεν είναι έτσι?? Πόσοι από αυτούς τους δήθεν εργατοπατέρες του ΚΚΕ τους είδε κανείς στα αμαξοστάσια στης 3 μεσάνυκτα , στης 5 ξημερώματα??? Τους είδε κανείς???? Εγώ προσωπικά αν εξαιρέσω αυτόν τον θαυμάσιο άνθρωπο και αγωνιστή ΣΤΑΜΟΥΛΟ….μετα από αυτόν κανένας άλλος δεν ενεμφανίσθη εδώ και χρόνια πολύ πρωινές ώρες σε αμαξοστάσια……

Και όμως δεν χάνουν την ευκαιρία να μιλούν για δημοκρατία όταν βλέπουν ότι παίζονται συμφέροντα δικά τους, αυτή είναι η δημοκρατία μας λοιπόν??

Είναι δημοκρατία ότι καταρράκωσαν τη θρησκεία μας και έβαλαν μέσα σχεδον 1.000.000 μουσουλμάνους?? Είναι δημοκρατία ότι τους έδωσαν το δικαίωμα να κάνουν λαϊκή προσευχή στα προπύλαια καταπατώντας την ιστορία μας?? Είναι δημοκρατία ότι έχουν αφήσει τους έλληνες χωρίς δουλειά και έχουν οι αλλοδαποί??? είναι δημοκρατία ότι μας αφαίρεσαν ν εντελώς αντισυνταγματικά εργασιακά μας δικαιώματα? Είναι δημοκρατία όπου μας αφαίρεσαν μισθούς δώρα , επιδόματα?? Είναι δημοκρατία που διέλυσαν την αστυνομία και κάνη ο καθένας ότι θέλει και όποια ώρα θέλει? Είναι δημοκρατία που όλα τα αστυνομικά τμήματα έχουν μείνει ακέφαλα??? Είναι δημοκρατία που ο στρατός είναι τελείως ξεβράκωτος και οι τούρκοι αλωνίζουν στο αιγαίο?? Είναι δημοκρατία που κάθε χρόνο αλλοιώνουν τα μαθήματα ιστορίας από τα σχολεία?? Είναι δημοκρατία που κάποτε στης αίθουσες μέσα τω σχολείων έβλεπες έλληνες αγωνιστές που πέθαναν για την δημοκρατία αυτή και σήμερα δεν υπάρχει κανείς?? Και οταν ρωτάς ένα παιδί τι ηταν ο Κολοκοτρώνης σου απαντα δεξί χαφ του ολυμπιακού????? Είναι δημοκρατία να έχουν σταματήσει έπαρση και υποστολή σημαίας από τα σχολεία????? Αν αυτά φίλοι μου είναι δημοκρατία !!! τότε εγώ πρωσοπικα και το δηλώνω εδώ ευθέως και στα ΙΣΑ , τότε προτιμώ την χούντα, γιατί την έζησα και αυτά τα αίσχη τότε δεν υπηρχαν…..αυτο το ξεπούλημα δεν υπηρχε…..οσο και να θέλουν να μας πωρώσουν …..

17 νοεμβρη 1974..η 1_η επετειος του πολυτεχνειου στο αιμα με την καταστολη του καραμανλη.

17 νοεμβρη 1985..δολοφονια του μιχαλη καλτεζα από αστυνομικο..

17 .νοεμβρη..1995 τα ματ εισβαλουν στο πολυτεχνειο για 1η φορα μετά την μεταπολιτευση …αρση ασυλου και συληψη περιπου 500 φοιτητων

Χαιρε ελληνα την δημοκρατία μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: